Program

Graduate Education at Work Schedule

Thursday, April 30

4:00-5:30     Pre-conference session
6:30              Keynotes

Friday, May 1

9:30     Welcome
10:00   Session 1 (75 minutes)
11:15     Break
11:30    Session 2 (60 minutes)
12:30    Lunch
1:30      Session 3 (30 minutes)
2:00     Break
2:15      Plenary Session (75 minutes)
3:30      Break
3:45      Session 4 (60 minutes)
4:45      Break
5:00     Session 5 (30 minutes)
5:30     Reception and Closing Remarks

Note: We will post the full program in the upcoming weeks.